Ansatte og styret

Magne Naustvik

Administrerende direktør naustvik@anaxo.no
+47 90 58 31 01

Magne Naustvik har over 20 års erfaring med markeds- og selskapsanalyse. Fra 2010 til 2022 var han Investeringsdirektør i Anaxo Forvaltning, hvor han blant annet bygget opp aksjeforvaltningen. Han forvalter aksjeporteføljen og er ansvarlig for markedsanalysen. Tidligere har Naustvik hatt flere stillinger i Nordea, blant annet som aksjestrateg. Av utdannelse har Naustvik en Bachelor of business administration (BBA) in Finance fra BI, Autorisert Finansanalytiker Studium (AFA) og MBA in Finance fra Norges Handelshøyskole/NFF.

Ole Anker-Rasch

Grunnlegger av Anaxo og porteføljeforvalter obligasjoner og eiendom
ofar@ofar.no
+47 92 05 27 72

Ole Anker-Rasch er en av grunnleggerne av Anaxo Forvaltning. Han har mer enn 35 års erfaring fra finansbransjen, og har tidligere jobbet i bl.a. Fearnley Finans og Enskilda Securities. I tillegg har han vært med å utvikle klesmerket Bjørn Dæhlie som ble solgt til Odlo i 2000, og Gevita som ble solgt til Orkla i 2012. Anker-Rasch er utdannet siviløkonom fra University of British Columbia.

Erik Thuestad

Porteføljeforvalter / Analytiker thuestad@anaxo.no
+47 92 80 17 64

Erik Thuestad har 20 års erfaring med selskaps- og aksjeanalyse fra Orkla og Solsten. Han har jobbet i Anaxo Forvaltning siden 2016, og følger opp fondets investeringer innenfor energi, finans, telekom og helse. Erik er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim og har gjennomført AFA ved NHH samt en MBA ved NHH/NFF.

Aleksander Nilsen

Porteføljeforvalter / Analytiker nilsen@anaxo.no
+47 90 95 51 37

Aleksander Nilsen har over 10 års erfaring med selskaps- og aksjeanalyse og jobbet tidligere som aksjeanalytiker i ABG. Aleksander har jobbet i Anaxo siden 2014 og følger opp fondets investeringer innenfor sjømat, eiendom, materialer, IT og konsum. Aleksander er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI i Oslo.

Torkel Østlyngen Dalan

Aksjeanalytiker / Operations
dalan@anaxo.no
+ 47 99 35 77 97

Torkel Østlyngen Dalan har ett års erfaring med selskaps- og aksjeanalyse og jobbet tidligere i Nordea Markets. Han har jobbet i Anaxo siden 2023. Torkel er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI i Oslo.

Lars Gjørvad

Complianceansvarlig
gjorvad@anaxo.no
+47 40 92 11 51

Lars Gjørvad er compliance officer med ansvar for risikostyring i selskapet. Han har vært ansatt i Anaxo siden 2014 og har mangeårig erfaring fra tilsvarende arbeid i flere meglerforetak, herunder Clarksons Platou og Carnegie.

Styret

 • Eivind Reiten (Styreleder)
  Styreleder Kongsberg Gruppen, tidligere CEO Norsk Hydro
 • Bjørn Dæhlie
  Investor og eiendomsutvikler
 • Ove Christian Norheim
  Head of Funds and Asset Management, Swiss Life Asset Managers Nordic
 • Ole Anker-Rasch
  Grunnlegger av Anaxo Forvaltning

 

 • Magne Naustvik
  Administrerende direktør Anaxo Forvaltning
 • Terje Falstad
  Daglig leder Sorma Invest
 • Christian Ness
  Adm. dir. Swiss Life Asset Managers Nordic

Investeringsråd

 • Roy Myklebust
  Investor, tidligere Corporate Finance i ABG
 • Jon Syvertsen
  Investor, tidligere Adm. dir. Klaveness Marine Holding
 • Thorbjørn Pedersen
  Investor, tidligere Adm. dir. NRP Asset Management
 • Christian Due
  Investor, tidligere Adm. dir. Toluma AS